Michael Bo Svendsen

Forandring - Miljø – Natur.

Jeg er 47 år og har været bosat i Greve (Hundige) i godt 21 år. Jeg opstiller til kommunevalget for at gøre en forskel for vores natur/miljø og sætte mere gang i den grønne omstilling mht. byggeri og renoveringer i vores kommune.  Som far og aktivt familiemenneske, vil jeg gå til opgaverne med sund fornuft og med mit indre socialdemokratiske hjerte.
Jeg arbejder til dagligt som intern servicemand i en catering virksomhed. Min fritid tilbringer jeg sammen med min familie og vores hund, samt venner. Der bliver også tid til en del træning , da jeg løbetræner i Greve Trim, og så holder jeg meget af at rejse. Når jeg skal slappe af, lytter jeg til musik, går i naturen med hunden eller ser en god serie/film.                    
 
Børn og unge: 
Der bakker jeg op om vores overordnet politik, som Socialdemokratiet i Greve beskrevet. 
 
Ældre området:
Der bakker jeg op om vores overordnet politik, som Socialdemokratiet i Greve beskrevet.
 
Bolig, by og natur 
Almene grønne boliger til ældre og unge, mere skov og rekreativ natur. Bedre udnyttelse af de naturlige ressourcer (regnvand, sol, vind mm.) i fremtidens byggeri og renovering, er også noget jeg gerne vil arbejde for.