Indstillinger til Frivillighedsprisen 2020 er den 9/10-20

Oprettet d.

Greve Kommune hædrer hvert år vores frivillige med uddelingen af Frivillighedsprisen; et diplom og 10.000 kr, der gives til en ildsjæl eller forening, som har ydet en særlig indsats inden for senior- og ældreområdet.


Vi er heldige, at vi i kommunen har så mange frivillige ildsjæle, som alle yder en stor social indsats, og det har vi i Socialdemokratiet stor respekt for.

Greve Kommune ville aldrig kunne betale for den store opgave, som de frivillige yder blandt vores borgere. Og derfor er vi utrolig glade for, at det frivillige arbejde bliver anerkendt med uddelingen af denne pris.


Hvis du kender en person eller forening, som fortjener en tak, for deres store engagement indenfor det frivillige arbejde, så grib pennen og udfyld indstillingsskemaet, som du finder på Greve Kommunes hjemmeside: https://www.greve.dk/om-kommunen/frivillig/frivilligpriser/frivillighedsprisen/    

Kommunen støtter også frivilligt arbejde, ved at give økonomisk støtte med §18 midler. 


Du kan læse mere om, hvordan du kan søge tilskud på hjemmesiden: https://www.greve.dk/om-kommunen/frivillig/puljer-og-tilskud/18-stoette-til-frivilligt-socialt-arbejde/


Sidste frist for både indstilling og ansøgning er fredag d. 9 oktober inden kl.12:00


Heidi Serny Jacobsen og Jette Andersen, byrådsmedlemmer for A i Greve