Svar på Borgmesterens læserbrev i Sydkysten d. 5 august. 

Oprettet d.

Hvor bliver jeg vred på Borgmester Pernille Beckmann, når hun skriver, at den gamle Pensionisthaveforening på eget initiativ har valgt  at lukke. Når jeg ved, at borgmesteren har så stort kendskab til de reelle forhold om sagen, herunder hvad den nye areallejekontrakt indebærer af risiko og konsekvenser for en over 40 år gammel forening. 

 

En have kan komme til at koste fra 500 – 2000 kr om året. Et økonomisk spænd, som ingen pensionister naturligvis kan leve med.  

Jeg er kommet jævnligt i Pensionisthaverne igennem 30 år, og oplevet aktive Brugerråd af frivillige ildsjæle, som yder et stort stykke frivillige arbejde til gavn for mange ældre borgere 

 

Jeg har også mødt Borgmesteren flere gange i haverne, hvor hun har været i dialog med det frivillige brugerråd, samt været rundt og se de mange smukke haver og talt med  pensionisterne.

 

Så Borgmesteren kender godt til de mange ildsjæle, som har brugt mange frivillige timer på at gøre Pensionisthaverne til et dejlig socialt samlingssted, hvor man hjælper hinanden. 

 

Det må være på tide, at der kommer et Borgermøde på græsplænen i Pensionisthaverne,

 så Borgmesteren kan komme i dialog med de ældre borgere. 

 

Jette Andersen, Byrådsmedlem for A i Greve