Kenneth Jerkel

 

Mit navn er Kenneth Jerkel. Jeg er 30 år gammel, og har boet i Greve kommune i 27 år. Jeg er født på Frederiksberg, hvor jeg boede de tre første år af mit liv.

 

I dag bor jeg i Thors Kvarter i Hundige med min kæreste Frederikke, hvor jeg også sidder i beboerforeningens bestyrelse, og er repræsentantskabsmedlem i Sydkystens Boligselskab.

 

Jeg har gået i folkeskole på Hedelyskolen i Greve og derefter taget Handelsskolernes Grunduddannelse på Køge Handelsskole. Har tidligere arbejdet som lærervikar på en folkeskole i Solrød, og som pædagogmedhjælper og lærervikar i en folkeskole i Greve. Derudover været ansat hos blandt andet M-Gruppen som nedriver og arbejdsmand, produktionen hos Toms, Metalwork og CPH Security i København. I dag arbejder jeg til daglig som pædagogmedhjælper i en Fritids- og Ungdomsklub i Tårnby kommune med børn og unge i alderen fra 10-18 år.

 

I min fritid har jeg tidligere blandt andet dyrket karate, svømning og atletik. Derudover er motorsport min store passion, hvor jeg har kørt banerace i Yokohama 1600 Challenge og Special Saloon Car. Derudover er jeg 1. suppleant til bestyrelsen i Socialdemokratiet i Greve. 

 

Jeg brænder for at være med til at udvikle Greve kommune, og i Greve byråd vil jeg blandt andet arbejde for:

 

Dagtilbud:

Alle børn skal have en god start på livet, og de bedste forudsætninger for at klare sig godt. Vi skal have gode dagtilbud, hvor børnene trives og udvikler sig. Vi skal sikre bedre normeringer, så pædagogerne har den nødvendige tid til nærvær med børnene. Dagtilbud er også forberedelsen til skolen. Derfor er det vigtigt, at dagtilbuddene støtter børnenes sociale kompetencer og sprog, så de ikke risikere at komme bagud fra start i skolen. Samtidig skal vi kunne tilbyde alle børn hjemmelavet mad i vores dagtilbud.

 

Folkeskolen:

Alle børn skal blive så dygtige som muligt og trives, når de går i skole. Der er for mange børn, som går ud af skolen og ikke kan læse, stave og regne ordentligt. Derfor skal vi have nedbragt brugen af vikarer, ansætte flere lærer, og sænke undervisningstimetallet. Det vil frigive mere tid til forberedelse og den enkelte elev. Det vil give lærerne endnu bedre faglige forudsætninger, og sikre bedre kvalitet i undervisningen, og samtidig mere tid til at løfte eleverne fagligt. Vi skal gøre børnene klar til videre uddannelse, og sikre et læringsmiljø, der kan rumme og udfordre alle elever uanset niveau.

 

En tryg og værdig ældrepleje:

Den hjerteskærende udsendelse Plejehjemmene bag facaden, viste med skjulte optagelser, hvordan Else blev behandlet. Det må bare ikke ske. Vi skal sørge for en tryg og værdig ældrepleje for dem, som har brug for hjælp i hverdagen. Vi skal sikre flere varme hænder, så der er tid til omsorg og nærvær for de ældre. De ældre har bygget vores samfund op, de fortjener den største respekt og værdighed.

 

Flere og billigere boliger:

Boligpriserne er steget meget. I Greve mangler der boliger til almindelig lønmodtagere, som ikke har råd til at købe et hus. Det skal vi have gjort noget ved. Jeg vil derfor arbejde for flere og billgere boliger, hvor der er plads til alle uanset om man er ung, en familie, enlig eller ældre. Der skal ikke være sådan, at man er tvunget til at flytte ud af kommunen på grund af boligmangel.

 

Et grønnere Greve:

Vi skal bevare de grønne områder i kommunen, og sikre en mangfoldig og rig natur, som er afgørende for et godt miljø for os alle, dyr og planter. Vi skal også arbejde for at sikre den grønne omstilling, og bidrage med at tage vores del af ansvaret i FNs klimamål. Samtidigt er vores strand et stort aktiv for kommunen. Vi skal sørge for at stranden er rydelig og tilgængelig for alle. Der skal være gode muligheder for at samles omkring bålpladser med borde og bænke langs stranden, så flere borgere har bedre mulighed for, at benytte vores dejlige strandområde.

 

 

Med venlig hilsen

Kenneth Jerkel, Hundige

Nr. 8 på Socialdemokratiets opstillingsliste til KV’21

 

Kontakt

 

Hvis du har lyst til at få noget uddybet eller har yderligere spørgsmål, så er du velkommen til at sende mig en e-mail: jerkelracing@gmail.com

 

Du kan finde mig på plads nr. 8 på Socialdemokratiets opstillingsliste. Husk at stemme personligt til kommunalvalget d. 16. november 2021.

 

 

Se min video-præsentation