Heidi Serny Jacobsen

Tak fordi du læser med, det betyder rigtig meget for mig, at fortælle om det arbejde, jeg laver som medlem af Greve Byråd. 

 

Jeg blev valgt ind i Greve Byråd ved sidste valg i 2017, så dette er min første periode. Jeg er medlem er Teknik- og Miljøudvalget, Social, Sundhed- og Psykiatri-udvalget og fra januar 2021 er jeg også blevet medlem af Skole- og Børneudvalget. 

Udover udvalgene så er jeg også medlem af Trafiksikkerhedsrådet og bestyrelsesmedlem i KLAR Forsyning. 

 

Lige fra jeg blev valgt ind, har jeg sagt til mig selv, at jeg ikke ville være en af de politikere, som man kun hører fra op til valget og ellers er nærmest forsvundet resten af tiden. 

Derfor har det været vigtigt for mig og heldigvis også mine udvalgskollegaer, at få skrevet mange læserbreve og også opslag på min Facebook side, for at fortælle om de ting, som vi arbejder med og som er vigtige for os.

 

271 borgere i Greve valgte at stemme på mig, og det har været vigtigt for mig, at kunne fortælle om de ting, som vi rent faktisk har opnået og at jeg gør en indsats for indfrie de ting, som jeg gik til valg på. 

 

Jeg har også været så heldig, at blive inviteret til en del kaffemøder, hvor vi har kunne tale om helt konkrete udfordringer og det at mødes og tale om både det der går godt, men så sandelig også det som er svært, det giver mig så meget til det videre arbejde. Så stor tak til alle dem, der har ville mødes.

 

Nu står vi overfor endnu et valg til efteråret og tankerne har været mange om hvad, der skulle være de vigtige pejlepunkter.   

 

Økonomi

Økonomien er bare super vigtig, og specielt for mig, er det vigtigt, at vi er troværdige, når vi laver vores Socialdemokratiske budget. Vi skal ikke have skattestigninger, bare for skattestigningernes skyld. Men i Greve har vores skat været meget lav i mange år og det hænger ikke sammen med alle de drømme og ønsker vi alle har for vores koummne. Vi skal holde hånden under velfærden og vores velfærd skal styrkes, specielt i de kommende år, hvor vil bliver flere både børn og ældre. 

 

Ældre

Jeg har nu været en del af Social, Sundhed- og Psykiatri-udvalget i snart 4 år og der er mang ting, der fungerer godt på vores ældreomårde, men der er også steder hvor der er plads til forbedring. Vi skal være fleksible, så behovene på dagen kommer i fokus og der skal være tid til at tage en kop kaffe og en snak, hvis det er det, der er brug for.   
Jeg ønsker en tryg hverdag for alle vores ældre, og at vi får styrket vores kommunale hjemmepleje, så der i endnu højere grad tages udgangspunkt i den ældres ønsker og behov.

 

Natur

Jeg har kæmpet meget for naturen i hele denne periode og vi fik også sat penge af til naturpuljen, da vi var med i budgettet. Det har resulteret i endnu et naturområde i Greve, men vi kan gøre så meget mere. Og det endda uden at det kommer til at koste store summer penge. Ideerne er mange og jeg vil gerne inddrage så mange borgere som muligt, så vi er endnu flere, der tager initiativer til en grønnere hverdag til os. Kommunen kan gøre meget, men vi også som private være med til at gøre en stor forskel og det vil jeg enormt gerne være med til at sætte igang. 

 

Special området

Vi har forskellige tilbud i Greve til både børn og voksne, som har brug for ekstra hjælp. Det kan for eksempel være autister i vores daginsitutioner, men også for de, der har brug for mere kompleks hjælp, for at få et så godt og indholdsrigt liv som muligt. 
Området er meget stort og det er meget indviklet og komplekst at finde rundt i, det skal jeg være den første til at indrømme. Men derfor vil jeg stadig arbejde for, at alle vores borgere får den hjælp, som de har brug for, og som de har ret til. 

Vi skal som kommune styrke arbejdsforholdene for vores sagsbehandlere og give dem de bedste arbejdsbetingelser, som overhovedet muligt. For det er vigtigt, at når vores borgere henvendser sig for at få hjælp, så skal vi som kommune hjælpe så godt og så hurtigt som muligt. For mig, er det en af grundpillerne i vores velfærdssamfund, at vi kan hjælpe de, der har brug for det.  

 

Vores folkeskoler

Vi skal arbejde for at vores folkeskole bliver det naturlige førstevalg. Vi skal fortsætte med renoveringerne af vores skolebygninger, men vi skal også have blik for det, der foregår inde i bygningerne. 

Vi skal sørge for bedre arbejdsforhold for vores lærere. De har stadig mange undervisningstimer og for lidt tid til forberedelse og dermed også til skole/hjem samarbjedet, som er så vigtigt. 

Og hvis vi vil have flere unge til at vælge erhvervuddannelser, så må vi også vise, at vi tager det alvorligt. Vi skal sørge for, at der er materialer til håndværk og design fagene og ingredienser til, rent faktisk at kunne lære at lave maden, der undervises i. 

 

 

Kontakt

 

Hvis du har noget på hjerte, du gerne vil tale med mig om, gode ideer jeg skal høre eller spørgsmål, du gerne vil stille mig, så send mig gerne en mail; hsj@greve.dk 

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig 

 

 

Kom og vær med

 

Der er kommunalvalg til november og jeg har brug for al den hjælp, jeg kan få, når først valgkampen går rigtig igang. 

Og hvis du vil give en hjælpende hånd, er du mere end velkommen. Det er hvad enten det drejer sig om at dele materiale ud i postkasser, være vært/værtinde for et husmøde, bakke op på Facebook eller noget helt andet. 

Så hvis du har mod på at hjælpe og være frivillig i min kampagne, så send endelig en mail; hsj@greve.dk

 

Kort om mig

 

Jeg er født den 16 juli 1978 og har boet i Greve siden 2003. 

 

Jeg er godt gift med Heine og vi har to skønne piger og vores lille hund Fie.

 

Jeg arbejder på DTU som kontorassistent og har været der siden 2010. 

 

Jeg elsker at gå ture med Fie i vores dejlige kommune og bruger rigtig meget tid sammen med familien.

 

Jeg har ikke de mest grønne fingre, men glæder mig alligevel altid til foråret, når det bliver tid til at plante diverse grøntsager og blomster i haven. Det er altid spændende at se, hvor meget der så kommer ud af det.... Men jeg nyder processen og roen i at nusse i haven.