Charlotte Levin

Fællesskab, sammenhold og tryghed er en hjertesag for mig. 

 

 

Min baggrund
Jeg er vokset op lige udenfor Århus i en almindelig socialdemokratisk arbejderfamilie. Min far var maskinarbejder. Det var hårdt og beskidt arbejde, og han var desværre ude for flere arbejdsulykker. Min mor var ufaglært, men knoklede sig igennem mange år op til mere ansvar på den fabrik, hvor hun var til pensionsalderen. For dem har det altid været vigtigt, at jeg blev opdraget til at skulle arbejde, og til at være medlem af en fagforening. Jeg kan huske mine bedsteforældre var socialdemokrater og min farfar var tillidsrepræsentant. Så det at arbejde hårdt, og være fagligt aktiv, ligger i mit DNA.
Da min mand fik job som biolog i København, så var det ikke svært for os at vælge Tune, som vores nye base. Vi havde boet i midten af Århus i en lejlighed i 7 år, og nu hvor vi gerne ville stifte familie, ville vi gerne væk fra byen og ud hvor der var flere grønne områder. Samtidig skulle det ikke være for svært at komme til Jylland med offentlig transport. Vi fandt hurtigt ud af, at her i Tune kunne vi få det hele.

 

Mit arbejdsliv
De sidste 20 år har jeg været fællestillidsrepræsentant for de administrative HK’ere på RUC, og det faglige arbejde er hjerteblod for mig. Via det arbejde har jeg stor indsigt i både det organisatoriske og politiske arbejde, og det at kunne gøre en forskel for andre er så stor en del af mig. Jeg har i mange år været næstformand i vores Hovedsamarbejdsudvalg. Her skal jeg sørge for at alle de andre tillidsrepræsentanters synspunkter kommer til orde. Jeg er blevet god til at finde løsninger og lave kompromiser. Jeg har også i 8 år været valgt som medarbejderrepræsentant for det teknisk administrative personale i Universitetsbestyrelsen, hvor jeg repræsenterede over 400 medarbejdere. 

 

Politik
Jeg har de seneste år været en aktiv del af bestyrelsen i Socialdemokratiet i Greve, og vil gerne bidrage til at Greve Kommune bliver et godt sted for alle borgere. 
Jeg vil derfor arbejde for:


-    Mere og bedre natur
Naturen var en af grundende til vi bosatte os i Tune, fordi der var noget natur og ikke langt til mere natur. Det er vigtigt vi passer på vores natur, vores børn og børnebørn skulle gerne have glæde af naturen efter os. Men øv hvor bliver der smidt meget affald i naturen. På mit arbejde taler jeg med forskerne om, hvor forfærdelig lang tid affald, er om at blive nedbrudt i naturen. Alle er velkomne til at gå med mig, når jeg tager på affaldsindsamlingsture i kommunen. Følg mig på Facebook, der skriver jeg hvornår næste tur er.
Det er vigtigt vi har mere ren natur, gerne en vild natur og selvfølgelig uden gift. Min egen have er uden gift og der er ukrudt, og fugleliv. 


-    Folkeskolen skal være attraktiv for både elever og ansatte
Vi skal sikre at vores folkeskole er et sted, hvor eleverne trives og lære bedst muligt. De er vores fremtid. Det vigtigste er, at vi behandler vores ansatte godt, sørger for et godt arbejdsmiljø. For når man trives på sin arbejdsplads, så har man overskud. Det vil give de bedste rammer for børnene. 

 

-    Ingen børn må stå udenfor fællesskabet uanset forældres indkomst
Alle børn skal have samme muligheder. Hvis ens kammerater går til idræt, så skal man også selv have den mulighed. Det kan godt være, at ens forældre ikke lige har økonomien til flere idrætsaktiviteter. Så vi skal have spredt budskabet om, at der er mulighed for fripas. Alle børn i Greve Kommune skal trives, det er så vigtigt.

 

-    Bolig til alle livets faser
Når vi når kommer til nye faser af vores liv, og stadig gerne vil bo i kommunen, så skal der være mulighed for det. Jeg vil derfor arbejde ihærdigt for flere ældreboliger og boliger til de unge, der ønsker at flytte hjemmefra. 

 

-    Bevarelse af vores biblioteker
Hver gang der er tale om besparelser i kommunen, tales der ofte om Tune Bibliotek. Men Tune Bibliotek er mere end bøger.  Når jeg er derovre er der ofte ældre borgere, der sidder og læser aviser, eller sidder ved computeren. Der er børnefamilier med legende børn og der er unge mennesker der sidder og hyggesnakker. Det er vigtigt vi har et sted, som alle borgere i Tune kan bruge. Jeg vil gerne gøre mere for fællesskabet i Tune, ved at bruge biblioteket til endnu mere.

 

-    En velkoordineret sagsbehandling for borgere, der har behov for hjælp
Desværre møder jeg borgere, der fortæller, at de støder panden mod en mur når de har brug for sagsbehandlingssystemet. Jeg vil gerne arbejde for, at der bliver ansat flere, at der arbejdes med at se det hele menneske i stedet for system. For de borgere der henvender sig gør det jo kun når de er i en sårbar position, og der har man virkelig brug for at blive mødt med en udstrakt hånd. 

 

 

Kontakt

Charlotte Levin
Mobil: 24484029
Mail: charlottelevin1968@gmail.com
 

 

Kort om mig

Jeg er 52 år, er gift med Henrik og sammen har vi Camilla på 24 år og Simon på 21 år.

I familien er også vores dejlige hund Zorba. 

 

Se min video-præsentation